Properes cites

Untitled Document
Mie
17

DONDE BEBE 1 BEBEN 2

Todos los miércoles
Bar Punto 
Mie
17

EL SHOW DE JUAN REINA

Todos los miércoles
Sala Madre 
Jue
18

PUNTO BCN

Abierto todos los días
Bar Punto 
Jue
18

ARENA MADRE

Abierto todos los días
Sala Madre 
Jue
18

AIRE

Jueves de Chicas
Sala Classic 
Vie
19

ARENA MADRE

Abierto todos los días
Sala Madre 
Vie
19

DiViNA

Todos los viernes
Sala Classic 

A la Xarxa...

Grup Arena Grupo Arena

Grupo Arena

Si hi ha nom propi per a l'oci gai a Barcelona aquest és Grup Arena. 20 anys avalen la nostra frase més utilitzada “Passió per la diversió”. La diversió és una fórmula màgica que cada nit Grup Arena posa en pràctica, la millor música, festa entre amics, una clientela fidel i entregada i un molt bon ambient són el secret.

Gaudeix de totes les nostres sales, ja emblemàtiques a la ciutat comtal plenes d'energia i bones vibracions

Punto. Café bar

Punto BCN, l'autèntic i genuí punt de trobada a la ciutat. Un local ampli, obert, amb molta llum i color, el bar gai més popular de Barcelona. Punt és on quedar amb els teus amics per les teves primeres copes, per xerrar i estar còmode amb la teva gent.

Punto compte en les seves parets amb exposicions permanents d'artistes novells.

Aire. Sala Diana

Aire és la proposta de Grup Arena per ELLES i els seus amics. Aire és el nom emblemàtic de les nits per a noies a Barcelona.

La millor música, les festes més divertides i el nostre fidel públic enganxades a la diversió es donen cita cada cap de setmana a la sessió Aire a l'Arena Classic. A què esperes?.

Arena. Sala Madre

Arena Sala Mare, és la mare de totes les sales del Grup Arena, oberta tots els dies des de fa 20 anys t'espera amb les portes obertes per la teva total diversió. Ens trobaràs oberts 00:30 hores fins a les 05:00 hores i els divendres, dissabtes i vigílies de festius des de les 00:30 hores fins a les 06:00 hores.

En aquesta sala podràs trobar a tots els nostres deejays amb la millor música per no parar de ballar i gaudir amb tots teva amics, les millors festes i la millor clientela, vosaltres!

Arena. Sala Classic

Diputació, 233 -08.007 Barcelona Obert divendres, dissabtes i vigílies de festius des de les 02:30 hores fins a les 06:00 hores a És difícil descriure aquest local, com podem explicar el que succeeix en la classic? .No tenim el local més "in", ni el DJ. Internacional del moment, però sí que tenim als nois més guapos fent cua per poder entrar en una sala sense complexos que cada cap de setmana t'ofereix la possibilitat de gaudir de la millor música "made in classic", envoltat del millor ambient. Acosta't a comprovar-ho, i ens expliques tu mateix què té la classic?

Arena Vip. Sala Tango

Les sessions de dissabtes a la SALA TANGO, són les sessions ARENA VIP, De les 01.30 hores fins a les 06:00 hores.
A partir de gener de 2016, neixen les sessions Arena VIP - Sala Tango continuadora de l'esperit Arena Vip, amb l'objectiu de continuar fer-vos passar la mateixa diversió.
Des de la nova Arena Vip -Sala Tango, continuarem treballant i millorant cada dia, actualitzant i adaptant-nos a aquests nous temps, sempre amb sorpreses i novetats que incorporarem a les nostres sessions. Continuem treballant per a tu amb la nostra passió per la diversió.